مطهری: نوبت حمله لباس‌شخصی‌ها به دیگران هم می‌رسد

زحل نیوز- علی مطهری می‌گوید که رفتار کنونی "لباس شخصی‌ها" پیامد عدم برخورد جدی از ابتدا با آنان است. به گفته نماینده مردم تهران، در واقعه حمله به او در شیراز ماموران کلانتری هم "جرات اقدام" علیه لباس شخصی‌ها را نداشته‌اند.


زحل نیوز به نقل از دویچه وله، علی مطهری، نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی، در جلسه‌ای که دوشنبه (۷ اردیبهشت / ۲۷ آوریل) به مناسبت سالگرد بزرگداشت پدرش آیت‌الله مرتضی مطهری در دانشگاه امیرکبیر تهران برگزار شده بود، به پرسش‌های دانشجویان درباره مسائل مختلفی چون حمله لباس شخصی‌ها به او در شیراز پاسخ گفت.
مطهری در پاسخ به پرسش یکی از دانشجویان درباره "لباس شخصی‌ها" گفت معتقد است که "چون از ابتدا با لباس شخصی‌ها برخوردی جدی صورت نگرفته، آنان به این شکل درآمده‌اند و نوبت به دیگران نیز می‌رسد".
نماینده مردم تهران بدون آن‌که نام از نهادی ببرد افزود: «علت اصلی این است که این‌ها وابسته به جاهایی هستند و با آن‌ها برخورد نمی‌شود. در شیراز همه می‌دانستند افرادی که مباشرند و در صحنه حاضر هستند افراد فلان دستگاه هستند.»
مطهری به پشت‌گرمی داشتن لباس‌شخصی‌ها اشاره کرد و این‌که نیروی پلیس نیز مایل به رودررویی با آن‌ها نیست: «من زمانی که در کلانتری بودم گفتم الان فرصت خوبی است که این‌ها را بگیریم. اما آن‌ها جرات اقدام نداشتند و می‌گفتند موضوع را بعدا از طریق دوربین‌ها پی‌گیری می‌کنیم. حتی به من گفتند از همان تهران می‌توانستید ویدئو کنفرانس برگزار کنید.»
روز دوشنبه ۱۸ اسفند ۹۳ عده‌ای که از آنان به عنوان "لباس‌شخصی‌ها" یا "عوامل خودسر" نام برده می‌شود، در بدو ورود علی مطهری به شیراز او را مورد حمله قرار دادند. مطهری، که برای انجام سخنرانی در دانشگاه شیراز به این شهر سفر کرده بود، مجبور به لغو سخنرانی خود و بازگشت به تهران شد.
«معجزه» برخورد با لباس‌شخصی‌ها
علی مطهری در گفت‌وگو با دانشجویان دانشگاه امیرکبیر پی‌گیری قضایی مورد حمله به خود در شیراز را فوق‌العاده خواند و گفت: «این‌که الان یک عده را خواسته‌اند و ۱۲ نفر بازجویی شده‌اند و سه نفر در بازداشت هستند و کیفرخواست برای آن‌ها در حال تهیه است که به دادگاه بروند، معجزه‌ای شده است. در موارد قبلی این اتفاق نیفتاده بود
پیش از این مصطفی ترک همدانی، وکیل علی مطهری، در روز ۱۶ فروردین بدون آن‌که چیزی درباره شمار افراد بازداشت شده در رابطه با پرونده مذکور بگوید، اعلام کرده بود که حمله‌کنندگان به موکلش در شیراز با قرارهای وثیقه و کفالت آزاد شده‌اند. حسین ذوالفقاری، معاون امنیتی وزارت کشور، ۲۸ اسفند از صدور دستور احضار و جلب ۱۵ نفر و در ۱۰ فروردین از احضار و جلب ۹ نفر سخن گفته بود.
مطهری در ادامه گفت‌وگوی خود با دانشجویان اشاره کرد به اینکه همه باید در برابر قانون یکسان باشند و مقامات مسئول بایست تخلف همه را دنبال کنند: «من معتقدم اگر از فلان دستگاه هم کسی تخلفی کرده باید اعلام شود و نباید تبعیضی در این رابطه قائل شد. اگر اینطور بدون ملاحظه رفتار کنیم این مشکلات پیش نمی‌آید اما این‌که بگوییم تخلف فلانی را چون روحانی است یا سپاهی است یا نماینده مجلس است یا وزیر است، نگوییم، روش غلطی است و نتیجه این می‌شود که بلا بر سر خود افراد هم می‌آید
مطهری همچنین به طور غیرمستقیم از ارتباط دستگاه روحانیت و نیز سپاه پاسداران با کنترل سخنرانی‌ها و تصمیم‌گیری‌های سیاسی و پی‌آمد آن سخن گفت: «اگر کاری غلط است ما باید به آن اعتراض کنیم. این ربطی ندارد که یک امام جمعه یا فلان دستگاه در مورد سخنرانی کسی در دانشگاه حرف بزند. مثلا به سپاه هم ربطی ندارد که وارد سیاست و مذاکرات هسته‌ای شود و اظهارنظر کند. [...] معلوم نیست اگر رهبر انقلاب نباشد این‌ها حرف کسی را گوش بدهند

تهدید منتقدان به نظام
اینکه شیوه رفتار با علی مطهری در شیراز برای جلوگیری از انجام سخنرانی وی در حال تکرار است را نمونه تهدید انصار حزب‌الله استان گلستان علیه اکبر ناطق نوری، عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام، و حسن خمینی، نوه نخستین رهبر جمهوری اسلامی، نشان می‌دهد.
گروه افراطی انصار حزب‌الله استان گلستان با انتشار بیانیه‌ای به مسئولان محلی این استان هشدار داد که اگر دو شخص سیاسی یاد شده برای سخنرانی به گرگان بیایند، حادثه‌ای چون برخورد با مطهری در شیراز برای آن‌ها رخ خواهد داد.
انصار حزب‌الله استان گلستان در بیانیه خود هشدار داده که کسی حق نقد رهبری جمهوری اسلامی و ولایت فقیه را ندارد.
علی مطهری نیز در گفت‌وگو با دانشجویان دانشگاه امیرکبیر گفت که اعتقاد وی به اینکه می‌توان درباره تصمیم‌های نظام جمهوری اسلامی، از جمله موضوع حصر منتقدانی چون میرحسین موسوی، زهرا رهنورد و مهدی کروبی، بحث کرد، علت حمله به او در شیراز و نیز در مجلس بوده است.
مطهری گفت: «آن‌ها می‌گویند موضوع حصر تصمیم نظام است و نباید درباره تصمیم نظام صحبت کنیم. من می‌گویم این کار غلط است و من با آن مخالفم و مادامی که موضوع به حد آشوب و اخلال نرسد، هر کس می‌تواند حرفش را بزند. من هم نگران آینده انقلابم و احساس خطر می‌کنم، اما چون تصمیم نظام است نباید حرف بزنیم؟»

علی مطهری پیش از این نیز گفته است که معتقد به شکستن سکوت در برابر تصمیم‌های اشتباه نظام جمهوری اسلامی است. او همچنین بارها خواستار رفع حصر میرحسین موسوی و مهدی کروبی، دو نامزد معترض به نتیجه انتخابات ریاست جمهوری سال ۱۳۸۸ شده است.
Previous
Next Post »